Bouwtechno-keuringen

Bouwtechnokeuringen

Niemand komt graag voor verrassingen te staan. Zeker niet wanneer u een woning of bedrijfspand koopt. Met een bouwtechnische keuring voorkomt u verrassingen. Albert Middeldorp brengt de bouwkundige staat van de woning in kaart en ontdekt eventuele bouwkundige gebreken. Hij beoordeelt de woning van binnen en van buiten, van boven naar beneden. Uiteraard kunt u bij deze inspectie aanwezig zijn en vragen stellen. Vervolgens geeft hij aan wat de ernst van eventuele gebreken is, wat risico’s zijn en wat de herstelkosten bedragen. Zo maakt u een gefundeerde beslissing en voorziet u in de onderzoeksplicht die iedere koper van onroerend goed heeft.

Een bouwtechnische keuring kan verstandig zijn wanneer u een (ander huis) wilt kopen of wanneer u wilt verbouwen. Een bouwkundig rapport kan noodzakelijk zijn voor het verkrijgen van een financiering. Mocht u hiervoor geen rapport nodig hebben, is het ook mogelijk om een meeloopkeuring te laten uitvoeren. Albert Middeldorp loopt dan samen met u door de woning en licht zijn bevindingen mondeling toe. Zo kunt u eveneens zorgvuldig een afweging maken. Ook bij nieuwbouw kan een keuring raadzaam zijn: er is dan sprake van een opleveringskeuring.

Veelvoorkomende gebreken zijn scheuren of klachten rondom vocht. Albert Mideldorp kan de oorzaken hiervan achterhalen en gedegen advies geven. Goed om te weten: Middeldorp Bouwadvies werkt onafhankelijk, deskundig en heeft (uiteraard) geen belang bij het constateren van gebreken of mogelijke problemen.

BOUWKUNDIGE VRAGEN?

Contacteer ons nu!